home
wijn & dranken
menukaart
menu's
nieuws
foto's
contact
Reserveer online
menukaart lot56
Tapas
Voorgerecht
Hoofdgerecht
suggestie grillades
Kinderen
Dessert
Bordje mix “Iberico” (salami, chorizo, paletta Bellota)
Bordje paletta Bellota (ibericoham 36 maanden gerijpt)
Italiaanse bruchetta's 5 st.
Gegrilde witte pens
Oesters 6 st. Gillardeau
Tonijn mi cuit
Duo van St-Jacobsnoot en scampi
Scampi van het huis
Gegrilde gamba's
Carpaccio van Argentijns rundsvlees
Garnaalkroket huisbereid 2st.
Duo van St.-Jacobsnoot en scampi
Gegrilde tonijn
Gegrilde scampibrochette
Gebakken zalm op vel - Choronsaus
Garnaalkroket huisbereid 3st.
Steak Fassona Piëmonte “filet mignon”
verse béarnaise/ champignon/ pepersaus
supplement
Kaaskroket 2 st./ appelmoes/ frietjes
Garnaalkroket 2st./ appelmoes/ frietjes
Gegrilde witte pens / appelmoes / frietjes
Gebakken zalm / verse groentjes / frietjes
Kinderbiefstuk / appelmoes / frietjes
Frikandel / appelmoes / frietjes
Chunky brownie met vanille-ijs
Rabarbercrumble met aardbeienmoes en vanille-ijs
Dame blanche
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Créme brulee
Appelgebak met vanille-ijs
Sabayon vers fruit vanaf 2 pers
Kinderijsje (vanilleijs)
Aberdeen Angus rib eye
Aberdeen Angus côte à l’os
Picanha
Wit-Blauw côté à l'os (enkel per 2 pers.)
Black Angus dry aged côté à l'os 3 weken gerijpt (enkel per 2 pers.)
Fassona Piemonte côte à l' os ( enkel per 2 pers.)
Simmental côté à los 3 weken gerijpt (enkel per 2 pers)
© Lot56 2023
|
With
by Plenso