home
wijn & dranken
menukaart
menu's
nieuws
foto's
contact
Reserveer online
menukaart lot56
Tapas
Voorgerecht
Hoofdgerecht (€27-€46)
Suggestie grillades (€32-€46)
Grillades "Dierendonck" (€46-€55)
Kinderen
Dessert
Bordje mix “Iberico” (salami, chorizo, paletta Bellota)
Bordje paletta Bellota (ibericoham 36 maanden gerijpt)
Gedroogde entrecote West-Vlaams rood "Dierendonck "
Smokey beef by De Laet & Van Haver
Gegrilde witte pens
Italiaanse bruchetta's 5 st.
Sardines/olijfolie/traditioneel ingelegd
Scampi mix
Garnaalkroketjes (5stuk)
Tonijn mi cuit
Gegrilde St-jacobsnoot/knolselderpuree/beurre blanc
Duo van St-Jacobsnoot en scampi
Scampi van het huis
Gegrilde gamba's
Carpaccio van Argentijns rundsvlees
Garnaalkroket huisbereid 2st.
Gegrilde Pluma Iberico
€32
Duo van St.-Jacobsnoot en scampi
Gegrilde tonijn
Gegrilde scampibrochette
Gebakken zalm op vel - Choronsaus
Garnaalkroket huisbereid 3st.
Filet pur
verse béarnaise/ champignon/ pepersaus
supplement
Garnaalkroket 2st./ appelmoes/ frietjes
Gegrilde witte pens / appelmoes / frietjes
Gebakken zalm / verse groentjes / frietjes
filet pur / appelmoes / frietjes
Frikandel / appelmoes / frietjes
Chunky brownie met vanille-ijs
Rabarbercrumble met aardbeienmoes en vanille-ijs
Dame blanche
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Créme brulee
Appelgebak met vanille-ijs
Sabayon vers fruit vanaf 2 pers
Kinderijsje (vanilleijs)
Picanha
€32 pp
Picanha
€32 pp
Hereford rib eye
€36.00pp
Aberdeen Angus côte à l’os
€34.50pp
Wit-Blauw côté à l'os (enkel per 2 pers.)
€34pp
Fassona Piemonte côte à l' os ( enkel per 2 pers.)
€39.00pp
Rubia Gallego côté à los (enkel per 2pers)
€46pp
Hereford côté à los (enkel per 2pers)
€43pp
Tomahawk Belfurn Angus
€44pp
Sashi côté à los (enkel per 2pers.)
€45.00pp
West-Vlaams rood (enkel per 2 pers.)
€48.00pp
Simmental (enkel per 2 pers.)
€46.00pp
Simmental per pers.
€47.00pp
Oedslach (enkel per 2 pers.)
€55pp
© Lot56 2025
|
With
by Plenso